Acasă Cultura Ştefan Hruşcă vine din SUA pentru concertul aniversar de colinde Sara Crăciunului...

Ştefan Hruşcă vine din SUA pentru concertul aniversar de colinde Sara Crăciunului Nost’, de la Timișoara

708
DISTRIBUIȚI

stfen hrusca la teatrul nationalVocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită iarăși la Timișoara, în 21 decembrie, pe scena Teatrului Național, de la ora 20.

Ştefan Hruşcă vine din SUA pentru concertul aniversar de colinde 25 de ani intitulat Sara Crăciunului Nost’. Cele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile bănățenilor.  Ştefan Hruşcă revine acasă, de pe meleaguri indepărtate, pentru acest turneu aniversar. El va merge de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti.

Cei prezenţi la întâlnirea cu îndrăgitul colindător maramureşean vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”, “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.

Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Ștefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piaţa din România. Inaugurată în anul 1991 seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXV-a oară în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului.

Aşadar, în decembrie, cu 4 zile înaintea Sărbătorii Crăciunului 2016, timișorenii sunt invitați la o întâlnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul tradiţional, interpretat în cea mai sinceră şi autentică manieră.

Comentarii

comentarii