Acasă Administraţie Stocul de produse alimentare oferite de Primăria Timișoara persoanelor defavorizate, epuizat în...

Stocul de produse alimentare oferite de Primăria Timișoara persoanelor defavorizate, epuizat în numai două zile

578
DISTRIBUIȚI

Luni, 26 aprilie, reprezentanții Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara (DASMT), aflată în subordinea primăriei, anunță că a fost epuizat stocul de produse alimentare destinate persoanelor defavorizate din municipiu.A fost nevoie de două zile pentru acest lucru, acțiunea de distribuire a acestora la sediul de pe strada Lorenaîncepând de joi. Inițial, acestea trebuiau să fie împărțite până pe 6 mai.

„S-a încheiat etapa a 2-a de distribuire a pachetelor cu produse alimentare în cadrul POAD 2019-2021, program derulat în baza H.G. nr.84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.  Stocul a fost în totalitate epuizat în doar 2 zile. Peste 800 de persoane stabilite de lege au venit să ridice produsele alimentare cuvenite pe strada Lorena nr. 35”, transmite Corina Eva, purtătoare de cuvânt a DASMT.

Beneficiari au fost persoanele aflate în evidența direcției, în conformitate cu OUG nr. 84/2020. Fiecare dintre aceștia au primit cinci kilograme de făină, patru kilograme de mălai, 800 de grame de paste făinoase de 400 de grame, patru litri de ulei, două kilograme de zahăr, patru kilograme de orez, 1,5 kilograme de carne de vită la conservă, 900 de grame de carne de porc la conservă, un kilogram de pateu de ficat la conservă, 1,44 kilograme de compot de fructe, 360 de grame de gem de fructe și 360 de grame de gem de fructe dietetic.

Comentarii

comentarii