Acasă Administraţie Stop rampelor clandestine pe străzile şi în parcurile din Timişoara!

Stop rampelor clandestine pe străzile şi în parcurile din Timişoara!

1514
DISTRIBUIȚI

În ultimele zece zile, poliţiştii locali au depistat 15 cetăţeni abandonând deșeurile pe stradă în Timişoara, unii chiar surprinşi pe camerele video în zonele unde se formează rampe clandestine.

Aceştia au fost sancționați cu amenzi în valoare de 11.000 lei conform HCL 371/2007 modificată și conform Legii 211/2011 privind regimul deșeurilor. Aceștia au fost depistați în zone precum Take Ionescu, Mătăsarilor, Eugen Cuteanu, Ardealului, Calea Șagului, Sterca Sulițiu, Platanilor, Hebe, Iuliu Maniu, Simion Bărnuțiu, Armoniei.

Poliția Locală Timișoara reamintește că începând de luni, 23 octombrie 2017 și până în data de 10 noiembrie 2017, societatea de salubrizare Retim SA desfășoară curăţenia generală de toamnă. În această perioadă populația este sfătuită să depoziteze resturile conform regulamentului stabilit de societatea de salubrizare și să respecte graficul prevăzut pentru străzile pe care locuiesc. Poliția Locală atrage atenția că după finalizarea campaniei vor fi organizate acțiuni pe linia abandonării deșeurilor, verificând dacă au mai fost depozitate ulterior gunoaie pe domeniul public. După finalizarea campaniei, societatea de salubrizare va preda zonele igienizate pe bază de proces-verbal către inspectorii din cadrul Biroului Salubrizare al Primăriei Municipiului Timișoara. Polițiștii locali vor efectua verificări, iar în cazul în care vor constata după aceste date de predare cazuri de abandonări de deșeuri cei depistați vor fi sancționați cu amenzi de până la 2500 lei conform Legii 211/2011.

 

 

Comentarii

comentarii