Acasă Economic Stop sărăciei și excluziunii! Bursa Locurilor de Muncă – ICA, la Timișoara

Stop sărăciei și excluziunii! Bursa Locurilor de Muncă – ICA, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Fundația Filantropia din cadrul Mitropoliei Banatului, împreună cu partenerii săi instituționali din Grupul de Acțiune Locală GAL Timișoara, a organizat, în cadrul proiectului “Informare, Calificare și Angajare – ICA” finanțat prin POCU, „Bursa Locurilor de Muncă – ICA”, joi.

Evenimentul a avut în obiectiv să contribuie la  reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate aflate în zona de interes a proiectului.

Scopul urmărit cu prioritate în cadrul acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajatori și solicitanți.

Beneficiarii proiectului, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din teritoriul GAL Timișoara, au beneficiat în mod gratuit de informare și consiliere profesională, precum și mediere pe piața muncii.

Joi, 21 septembrie 2023, de la orele 13:00-15:00, la sediul proiectului Fundației Filantropia Timișoara de pe strada Moise Nicoară nr. 17, s-a derulat „Bursa Locurilor de Munca – ICA”.

La acest eveniment au participat companii din Timișoara, care și-au promovat locurile de muncă disponibile și au oferit informații legate de acestea. Echipa proiectului a oferit suport tehnic celor interesați.

Comentarii

comentarii