Acasă Actualitate Stop violenței în școlile din Timiș!

Stop violenței în școlile din Timiș!

DISTRIBUIȚI

Luni, 30 ianuarie, este marcată la Timișoara Ziua Non-Violenței în Școli! Tot astăzi, prefectul Mihai Ritivoiu a atras un semnal de alarmă, fiindcă au avut loc 30 de fapte antisociale în 51 de zile! O infracțiune la mai puțin de două zile în mediul şcolar din Timiş.

Asociația Elevilor din Timiși atenționează că această zi marchează importanța promovării unui mediu educațional pașnic, unde copiii își pot dezvolta abilitățile și talentele într-un ambient sigur și respectuos.

”Să încurajăm și să cultivăm valorile non-violenței în școlile noastre, pentru a construi o lume mai bună pentru viitorul nostru. Stop violenței în școli…!” este mesajul AETM, luni 30 ianuarie 2023.

Trimestrul al patrulea al anului 2022 a avut 51 de zile de şcoală. Prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu, trage un semnal de alarmă și atenționează că, raportat la acestea, numărul de 30 de infracțiuni din mediul şcolar este îngrijorător de mare.

”Discutăm de loviri, violență, furturi, agresiuni sexuale. La mai puțin de două zile se întâmplă o asemenea faptă. Siguranța şcolară a fost subiect de discuție în Colegiul Prefectural de astăzi. Îngrijorător este şi bullyingul, prezent mai nou şi în mediul online. Vom intensifica eforturile pentru combaterea violenței în şcoli. Siguranța copiilor este una din prioritățile mele…!”, concluzionează prefectul Mihai Ritivoiu, luni 30 ianuarie 2023.

 

 

Comentarii

comentarii