Acasă Actualitate STPT a fost amendată cu 10.000 lei, din cauza dezastrului din mijloacele...

STPT a fost amendată cu 10.000 lei, din cauza dezastrului din mijloacele de transport în comun. Explicația societății

DISTRIBUIȚI

La sfârșitul lunii trecute, în 31 martie, a avut loc un control din partea OPC pe mijloacele de transport în comun din Timișoara. Acțiunea a constat în verificarea curățeniei din mijloacele de transport în comun și a punctualității în stații.

Reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara au explicat că, în timpul acțiunii de control, comisarii OPC au constatat următoarele: scaune murdare, covoare cauciucate din troleibuze rupte și scaune rupte în autobuzele articulate.

Toate aceste probleme constatate au fost remediate în două zile de la data primirii procesului verbal, amenda fiind de 10.000 lei, sau 1.000 lei (jumătate din minimum), achitabil în 15 zile.

STPT menționează că, în ultimele șase luni, au fost curățate scaunele din toate cele 30 de tramvaie Armonia, au fost schimbate o parte din scaunele rupte din autobuzele articulate și au fost polisate exterior toate autobuzele și troleibuzele. Această acțiune va continua și în perioada următoare.

Pentru menținerea curățeniei din mijloacele de transport în comun sunt efectuate acțiuni de curățenie și igienizare în fiecare zi.

Din momentul preluării mandatului de director general provizoriu de către Patriciu Rușeț a început curățarea scaunelor din mijloacele de transport în comun cu o firmă specializată, au fost înlocuite scaunele rupte și au avut loc mai multe acțiuni pentru îmbunătățirea curățeniei.

Suntem conștienți de importanța curățeniei din mijloacele de transport în comun, motiv pentru care acțiunile de igienizare și curățenie vor primi o atenție mult mai mare din partea conducerii societății – explică STPT.

Comentarii

comentarii