Acasă Actualitate Strada Pop de Băsești, rampă „permanentă” de deșeuri. Student din Timișoara: „Da,...

Strada Pop de Băsești, rampă „permanentă” de deșeuri. Student din Timișoara: „Da, e frumos în Unirii și în centru, dar restul orașului cum se simte?”

375
DISTRIBUIȚI

Darius Medelean, un student cu spirit civic din Timișoara, reclamă faptul că, în timp ce zonele centrale din Timișoara primesc atenție din partea autorităților, poate și pentru laude, celelalte, nu la fel de mult. Acesta dă exemplu străzii Pop de Băsești. Chiar dacă nu este chiar la marginea orașului, aici continuu există rampe clandestine de deșeuri, deși firmele de salubritate își fac treaba, iar polițiștii dau amenzi.

„Da, e frumos în Unirii și pe centru, dar restul orașului cum se simte. Doar atât înseamnă Timișoara? Piața Traian, Iosefin, Badea Cârțan, Calea Șagului. O mulțime de monumente arhitecturale care se dărămâ pe zi ce trece. (…) La doar 200 de metri de cea mai mare gară din vestul țării, pe strada Pop de Băsești, găsim o altă față a Timișoarei, una neglijată, rușinoasă și ascunsă cumva după un colț ca nimeni să nu o vadă”, spune studentul.

Acesta și-a postat și pe YouTube impresiile:

Comentarii

comentarii