Acasă Actualitate Ștrandul cu apă termală care se redeschide în Timiș – ...

Ștrandul cu apă termală care se redeschide în Timiș – Foto

4494
DISTRIBUIȚI

Puteți să mergeți la ștrand cu apă termală în Timiș. De duminică se redeschide ștrandul cu apă termală de la Lovrin, după doi ani în care a fost închis pentru modernizare.

Modernizarea ștrandului a fost realizată cu bani din bugetul local al localității Lovrin, aproximativ 1,6 milioane lei. Ștrandul din Lovrin este cu apă termală, iar apa în bazin ajunge la 35 de grade. Este un bazin interior, unul exterior pentru adulți și unul pentru copii, plajă cu nisip, un foișor cu grătar, terenuri de minifotbal, locuri de joacă pentru copii, teren de volei, panou de baschet și saună. Biletul de intrare costă 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii și pensionari, iar rogramul de funcționare este de marți până duminică, de la 9 la 21.

În 2016, în primăvară, am început reabilitarea. A durat cam doi ani de zile. Am încercat în prima fază să-l reparăm, dar ne-am dat seama că nu se poate repara decât dacă facem o reparație capitală. Practic, din bazin nu a mai rămas decât jumătate pentru că restul s-a demolat și s-a turnat din nou. Canalizare, curent electric, alimentarea cu apă, spațiile verzi, totul a fost refăcut. Avem o plajă de nisip, un foișor unde clienții pot face un grătar să se simtă ca acasă. Avem terenul de minifotbal, câteva locuri de joacă, o trambulină pentru copii, un teren de volei, panouri de baschet și un spațiu verde”, a spus Marius Vasile Graur, primarul Lovrinului .

Comentarii

comentarii