Acasă Actualitate Străzile Timişoarei nu sunt stropite, deşi e caniculă

Străzile Timişoarei nu sunt stropite, deşi e caniculă

437
DISTRIBUIȚI

Timişorenii reclamă faptul că deşi este foarte cald, temperaturile la soare trec de 50 de grade Celsius, iar atmosfera este înăbuşitoare, nu au văzut maşini ale firmei de salubrizare care să stropească străzile, aşa cum era “înainte de criză”.

“Stimați tovarăși de suferință, caietului de sarcini aferent contractului semnat cu prestatorul de servicii de salubrizare spune că “străzile orașului vor fi spălate vara, pe timp de zi, începând din 1 aprilie și până în 1 octombrie.”Doar întreb, fără sa dau cu paru’. Voi ați văzut în ultimul timp vreo mașina care să spele străzile?
Știu că în perioadele cu temperaturi ridicate șoselele ar trebui udate și de doua ori pe zi.

Nu de alta, dar Nicușor ne umple de betoane, iar Dumnezeu le încinge vara. Cred că ar trebui să le şi răcorească cineva”, spune timişoreanul Cristian Butură.

Până acum doi-trei ani, în zilele însorite, cu mult praf, vedeai cel puţin pe principalele artere de circulaţie din oraş cisternele cu apă care mai potoleau furia prafului şi răcoreau aerul. Acum, sunt doar muncitorii de la firma Brantner cu mături sau utilaje de mici dimensiuni care curăţă şoselele, iar spălatul se face doar pentru îndepărtarea stratului gros de mizerie împietrită între şosea şi trotuare. Udatul carosabilului… probabil, când vine ploaia.

Comentarii

comentarii