Acasă Actualitate Street FOOD Festival revine săptămâna viitoare la Timișoara

Street FOOD Festival revine săptămâna viitoare la Timișoara

633
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă mulți dintre voi sunteți concentrați pe task-urile de la birou și vremea frumoasă de afară știm că gândul vă este la preparatele delicioase pe care le veți putea găsi la Street FOOD Festival Timișoara. Gurmanzii vor avea de făcut alegeri grele pentru că sunt peste 50 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase care așteaptă să fie descoperite la această ediție.

Ediția de anul acesta este una specială pentru că întreaga zona de festival este gândită ca fiind un punct de intersecție culturală și culinară între diferite regiuni ale lumii. Timp de patru zile, participanții se vor simți ca-n Italia, Mexic, America sau Asia și vor putea încerca preparate care de care mai interesante și mai gustoase. Nu numai mâncarea va fi din toate colțurile lumii, dar și decorurile și zonele din cadrul festivalului ne vor aduce aminte de destinațiile cunoscute de vacanță.

Muzica bună va fi prezentă și ea, iar începând de vineri pe scena de la Street FOOD Festival vor urca trupe cunoscute, precum Golan, Byron, Lucia, Taraf de Caliu sau Moonlight Breakfast.

Am vorbit de mâncare și de muzică, dar asta nu este tot pentru că cei care vor merge la festival se vor putea bucura și de alte activități, de la spectacole de flair la barurile centrale, până la zonele speciale amenajate cu activități pentru cei mici mici unde pe toată perioada festivalului vom avea diferite ateliere.

Mai multe nu îți spunem acum, te lăsăm pe tine să experimentezi și să savurezi pentru că te așteptă o ediție plină de viață, culoare, muzică și momente pe care să le ții minte. Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă și te asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos sau să se bucure de una din activitățile din festival.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-I ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

           Mai multe informații despre evenimente pe:

Site: www.streetfoodfestival.ro

Facebook: facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de: Agenția Why Not & Flavours

Prezentat de: Kaufland România

O Experiență Staropramen

Susținut de Primăria Minicipiului Timișoara

Comentarii

comentarii