Acasă Actualitate Studenții-arhitecți de la UPT amenajează restaurante de lux în Alpii elvețieni

Studenții-arhitecți de la UPT amenajează restaurante de lux în Alpii elvețieni

733
DISTRIBUIȚI

Specializarea Mobilier și Amenajări Interioare, din cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara deschide miercuri, 11 iulie, începând cu ora 15:00, în Sala Multifuncțională a Bibliotecii UPT, o expoziție de proiecte inedită.

Studenții anului I de la masterul „Tendințe, materiale și tehnologii noi înarhitectura de interior”, prezintă proiectul intitulat „Amenajare restaurant Flocons de Sel”. Astfel, prin proiectele realizate, aceștia propun câteva posibile variante ale unui restaurant, aflat la cele mai înalte standarde ale luxului, situate în Alpii Elvețieni.

La baza soluțiilor de proiectare propuse stă conceptual unei case de mode celebre: Missoni. Proiectele au fost realizate de masteranzii Facultății de Arhitectură și Urbanism în detaliu, incluzând barul, zona de lounge, hol-acces, recepție, garderobe, toalete, sau spații de depozitare.

Expoziția cuprinde 17 lucrări realizate de 17 studenți de la masterul „Tendințe, materiale și tehnologii noi în arhitectura de interior”. Cadre didactice coordonatoare sunt arh.dr.ing. Mihai Muțiu și arh.dr. Cristina-Maria Povian. Expoziția va fi deschisă până la mijlocul lunii septembrie.

 

Comentarii

comentarii