Acasă Actualitate Studenții de la UMFT „Victor Babeș” Timișoara, voluntari în noul call center...

Studenții de la UMFT „Victor Babeș” Timișoara, voluntari în noul call center al DSP Timiș

DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș a primit, duminică, 8 noiembrie, aprobarea Instituției Prefectului Județului Timiș pentru a fi deschis un call center care să preia din apelurile primite de DSP Timiș. Soluția găsită este punerea la dispoziție a infrastructurii și spațiului de către Direcția de Asistență Socială a municipiului Timișoara, studenții voluntari din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara urmând a prelua apelurile. Și Serviciului de Ambulanță Timiș va contribui, asigurând tot suportul necesar.

„Acest call center va funcționa sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică  Timiș, la sediul Direcției de Asistență Socială Timișoara, situat pe Calea Lipovei. Numărul operațional este 0356981 – pentru probleme sociale. Pentru partea medicală rămâne valabil call center-ul Direcției de Sănătate Publică Timiș. La începutul acestei săptămâni va deveni operațională și centrala integrativă de apeluri de la nivelul Direcției de Sănătate Publică care va putea prelua peste 40 de apeluri simultan.

Centrala va asigura legătura între serviciile medicale precum și cele de asistență de urgență și serviciile sociale la un singur număr unic. Totodată va conecta medicii de familie, pacienții, Direcția de Sănătate Publică, CJCCI, precum și Centrul de asistență socială într-un serviciu integrat care va fi coordonat mult mai ușor în perioada următoare”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului Județului Timiș.

Comentarii

comentarii