Acasă Actualitate Studiul de Fezabilitate al viitorului stadion al Timișoarei stă degeaba la CNI...

Studiul de Fezabilitate al viitorului stadion al Timișoarei stă degeaba la CNI de patru luni de zile

DISTRIBUIȚI

veste-uriasa-pentru-fanii-lui-poli-primarul-timisoarei-a-cerut-oficial-guvernului-bani-pentru-un-nou-stadion size6

Viitorul stadion al Timișoarei stă blocat în documentații, la București, la Compania Națională de Investiții. Acolo se lucrează, mai precis nu se lucrează la Studiul de fezabilitate, iar de aproximativ patru luni nu s-a făcut aproape nimic, spune Alin Nica, liderul CJ Timiș. Cei de la CNI motivează prin existența unor probleme de proiectare, de existență a unui drum și a unei parcări care ar urma să fie realizată între stadion și un alt obiectiv cu care Timișoara este prostită că va fi ridicat cu bani de la buget, Sala Polivalentă.

Alin Nica a  oferit celor din plenul CJT informații despre stadionul care va înlocui vechea arenă Dan Păltinișanu și care acum există doar în hârtiile depuse la București, la Compania Națională de Investiții.

„Vreau să vă informez despre acest proiect strategic, foarte important pentru județul nostru și pentru municipiul reședință de județ, care este situația la ora actuală. Conform datelor primite de cei de la Compania de Investiții, cu care suntem în permanentă legătură, este în curs de realizare studiul de fezabilitate, cu documentațiile aferente, necesare pentru depunerea de avize la instituțiile avizatoare. Din păcate, nu au fost evoluții spectaculoase în ultimele patru luni de zile. Noi sunăm o dată la două, la trei săptămâni, sau o dată la o lună – două, când merg la București merg și a Compania Națională de Investiții și mă întâlnesc cu directoarea și o întreb care mai este stadiul”, a anunțat Alin Nica.

Conform oficialului, motivele tărăgănării sunt legate de obiective… ipotetice. Și ridicole, am spune noi. Cert e că până la finalul anului nu se va termina niciun document, iar fără acesta nu se poate realiza nici demolarea arenei ”bătrâne”.

Comentarii

comentarii