Acasă Actualitate Sub conducerea lui Nicolae Robu, jucători ai ACS Poli sunt “amanetaţi” la...

Sub conducerea lui Nicolae Robu, jucători ai ACS Poli sunt “amanetaţi” la ANAF

2298
DISTRIBUIȚI

În afara faptului că ACS Poli Timişoara a căzut în liga a doua, o altă problemă îi apasă pe unii dintre jucătorii care ar vrea să plece la alte echipe, pentru că sunt legaţi de clubul timişorean, fiind “amanetaţi” ca bunuri, la ANAF, în contul datoriilor. Cu toate acestea, primarul “conducător” al clubului consideră că este o situaţie normală pentru că de la niciun “club serios” nimeni nu pleacă atunci când vrea.

“Jucătorii sunt gaj pentru ANAF, nu pot pleca decât dacă clubul e de acord. E o situaţie firească, nu contează motivele pentru care nu pot pleca. Nu pleacă nimeni, aşa, de la un club serios. Sunt multe de plătit la ANAF, e o eşalonare făcută pe mai mult timp. Vedem ce va fi”, a spus primarul Nicolae Robu.

Legat de susţinerea financiară de la oamenii de afaceri pentru club, pe care edilul a mizat destul de mult în urmă cu 3-4 ani, Nicolae Robu s-a plâns că toată lumea aşteaptă rezolvările de la primar, dar trebuie solidaritate cu edilul pentru a avea succes, amintind, din nou, de discriminarea la care este supusă Timişoara sportivă.

“Suntem în aceeaşi ţară. E normal ca noi să fim trataţi intr-un fel şi alţii altfel? E normal ca în pledoaria în fata Curţii de Conturi, Primăria Cugir să câştige iar noi să pierdem pe speţe identice?”, a întrebat Robu.

Odată retrogradată, ACS Poli nu se poate aştepta la vremuri prea bune financiar: se vor reduce încasările, pentru că nu vor mai exista drepturi de tv, patronii nu au dat năvală niciodată să sprijine clubul, iar datoriile rămân.

Comentarii

comentarii