Acasă Politica Suciu versus Grindeanu pentru funcţia de preşedinte executiv în PSD Timiş

Suciu versus Grindeanu pentru funcţia de preşedinte executiv în PSD Timiş

378
DISTRIBUIȚI

Sorin Grindeanu vvs matei suciu

Senatorul Matei Suciu şi deputatul Sorin Grindeanu se vor lupta pe 17 mai pentru a doua funcţie cu putere de decizie din PSD Timiş. Matei Suciu şi-a depus ofcial candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv în PSD Timiş, la sfârşitul acestei săptămâni. Sorin Grindeanu şi-a depus candidatura mai devreme şi se părea că va fi unicul candidat.

 

„Mi-am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv. Nu îmi este frică, nu se poate numai un candidat. Sorin este prietenul meu, colegul meu de partid şi va fi o competiţie colegială, nu-i cu ură şi nici cu patimă. El are municipiul şi trebuie să se ocupe de muncipiu, după părerea mea. Am vorbit de trei-patru săptămâni cu el despre candidatură. Mă surprinde că Sorin mai vrea să candideze. Să vedem ce decid oamenii. Am pile pe sus, prin ceruri. Cred că voi câştiga şi acum”, ne-a spus Matei Suciu, senator PSD de Timiş.

 

Alegerile pentru funcţiile de preşedinte executiv, prim-vicepreşedinte, vicepreşedinţi, secretari şi biroul de conducere din PSD Timiş vor avea loc pe 17 mai. La alegeri vor vota doar cei 151 de membri ai Consiliului Judeţean al PSD Timiş. Postul de preşedinte executiv a fost scos din organigrama PSD Timiş în 2008. Ultimul preşedinte executiv a fost Sorin Grindeanu.

„Colegii vor decide modul în care a fost condus acest partid în ultima perioadă. Intru în competiţie gândindu-mă că voi câştiga. Marcel este colegul meu de partid, mă bucur pentru rezultatul lui la alegerile parlamentare. Aici vor fi însă alegeri interne, fără atacuri, alegeri colegiale. Nu înțeleg cum putea Marcel să discute cu mine despre această funcție acum patru săptămâni. Decizia de reînființare a acesteia a venit după congres, abia acum două săptămâni”, susţine Sorin Grindeanu.

Comentarii

comentarii