Acasă Economic Suedezii de la IKEA au primit undă verde pentru a investi la...

Suedezii de la IKEA au primit undă verde pentru a investi la Dumbrăvița

9714
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 26 august, Primăria Dumbrăvița a emis, la cererea S.C. IKEA România S.A., certificatul de urbanism pentru amenajarea acceselor auto pietonale, a spațiilor verzi, a lucrărilor de rețele edilitare, a semnalelor publicitare, branșamente, sistematizări verticale, amplasare post trafo, organizare de șantier și operațiuni cadastrale notariale.

Emiterea certificatului de urbanism este prima etapă în procesul de materializare a unei investiții de o asemenea anvergură pe raza Dumbrăviței.

Magazinul va fi situat pe terenul dintre bulevardul Petre Țuțea și DN283 Timișoara-Arad.

”Am primit o veste excelentă de la primarul comunei Dumbrăvița, Victor Malac, împreună cu care derulăm proiecte majore. Primăria Dumbrăvița a emis Certificatul de Urbanism pentru ridicarea celui de-al treilea magazin IKEA din România. Următorul pas este autorizația pentru construire! O investiție extrem de importantă, în valoare de câteva milioane de euro, pe care o urmăresc îndeaproape. Sunt convins că, odată realizată, va da un impuls economiei și va fi și pe gustul timișenilor, și nu numai, pasionați de mobila produsă de IKEA. Cel mai probabil, magazinul se va deschide anul viitor”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Comentarii

comentarii