Acasă Actualitate Summer BizTech Camp la Incubatorul de Afaceri Software Timişoara

Summer BizTech Camp la Incubatorul de Afaceri Software Timişoara

DISTRIBUIȚI

Summer BizTech Camp este un proiect al Incubatorului de Afaceri Timişoara (UBIT), adresat tinerilor specialişti din domeniul IT&C şi din domenii conexe: studenţi, freelanceri, persoane fizice autorizate. Proiectul se va desfăşura în intervalul 13 – 31 iulie, la sediul Incubatorului de Afaceri Timişoara, din Bd. Republicii, nr. 9, et. 3.
Summer BizTech Camp oferă un cadru de interacţiune şi încurajează comunicarea atât între participanţii la proiect, cât şi între aceştia şi reprezentanţii firmelor incubate, fiecare păstrându-şi ca centru de interes propriul proiect, care va constitui obiectul principal al activităţii în cadrul proiectului.
Participanţii vor avea acces la spaţii de lucru în sala de training a Incubatorului, în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 8.00-20.00. Se vor oferi spre utilizare mese şi scaune, acces la internet broadband, echipamente de multiplicare, flip-chart-uri, whiteboard-uri şi, bineînţeles, filtru de cafea şi frigider. De asemenea, participanţii vor beneficia de servicii de consultanţă generală. Ei vor trebui doar să-şi aducă propriile laptopuri.
În zilele de marţi şi joi ale celor trei săptămâni, un interval de două ore va fi rezervat unor prezentări realizate de experţi recunoscuţi, pe teme din sfera dezvoltării de afaceri în domeniul IT&C; prezentările vor fi urmate de mese rotunde moderate.

Comentarii

comentarii