Acasă Actualitate SUNLIGHT IN THE PARK – spectacole pentru mari și mici

SUNLIGHT IN THE PARK – spectacole pentru mari și mici

DISTRIBUIȚI

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie, continuă.

În acest weekend  Fundația Culturală ARTMEDIA, organizatorul evenimentului, va aduce în fața iubitorilor de teatru spectacole de toate genurile și pentru toate gusturile, în Parcul Central Dumbrăvița, dar și în Timișoara .

Cei mic se vor delecta cu spectacolele poveste ale celor de la Magic Oz, ”Jack șivrejul de fasole”, sâmbătă 3 septembrie, de la ora 11.00 și ”Hansel și Gretel”, duminică, 3 septembrie, tot de la ora 11.00.

Pe cei mari organizatorii îi invita la FREAK SHOW vol 2, un one man show cu  Florin Piersic Jr. Spectacolulesteconstruitcaniștesuită de monoloage. Fiecare monolog înfățișeazăun alt personaj. Deșiînaparențăspectacolulparecomedie, elementeletragice se insinueazădeseoriînpoveștilescrise, spuseșiinterpretate cu măiestrieFlorinPiersic Jr.Pariulactorului cu spectatorulesteca,întimpulspectacolului, care vaavealocluni, 4 septembrie, de la ora 20.00, la Casa de Cultură din Dumbrăvița,sănu îideavoieacestuiasăîșicoboareochiispretelefon.

SUNLIGHT THEATER IN THE PARK 2023  este un proiect al Fundației Culturale ARTMEDIA, organizat cu sprjinul Primăriei Comunei Dumbrăvița.

Mai apoi, în 6 septembrie, de la ora 20.00, la Cinema Victoria, SUNLIGHT THEATREvădăîntâlnire cu „𝗴𝗲𝗻. 𝘀𝗻𝗼𝘄𝗳𝗹𝗮𝗸𝗲”, unspectacol de teatru care este un colaj de scene care ilustreazătematiciactuale: bulimia, body shaming-ul, anxietatea, dependențafinanciară de părinți, identitatea online sauinadaptareasocială.

Pornind de la experiențeleactorilor, spectacolul are valențeautobiograficeșiautoreferențiale, într-o estetică a simplitățiișiaonestității. „gen. snowflake” cautăsăchestionezeetichetareaironică a generației Z ca „fulgi de zăpadă”.

Biletelepentruacestspectacol se pot achiziționaaici https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-gen-snowflake…/

Acțiuneacofinanțată de ConsiliulJudețeanTimișprinprogramulTimcultura 2023.

Îndimineațaaceleiașizile, 6 septembrie, de la ora 11.00, la Faber, tineriiactorisuntașteptați la un workshop cu regizorulBobiPricop. De altfel, spectacolul𝗴𝗲𝗻.𝘀𝗻𝗼𝘄𝗳𝗹𝗮𝗸𝗲” s-a născutpornindde la poveștilestudențilormasteranziaiFacultății de Teatru a Universității ”Babeș-Bolyai”dinClujNapoca, care au folosit o metoda de lucrudezvoltatăsub îndrumarealuiBobiPricop, încadrulrezidențeipe care au avut-o înTeatrulNațional”Marin Sorescu” din Craiova.

Partner : George –primul banking inteligent

 

 

Comentarii

comentarii