Acasă Cultura Sunlight Theatre 2021 – șase zile  18 spectacole și actori din 6...

Sunlight Theatre 2021 – șase zile  18 spectacole și actori din 6 orașe, la Timișoara

682
DISTRIBUIȚI

Timp de  șase zile, în perioada 26-1 septembrie, trupe de teatru din șase orașe  Cluj, Iași, București, Sibiu, Craiova  și Timișoara îi vor delecta pe timișoreni cu cele mai spectaculoase și interesante reprezentanții, care vor avea loc la gădina de vară a Filarmonicii Banatul, Piața Libertății, aerodrom Cioca, cinema Arta și Parcul central Dumbrăvița.

18 spectacole

Astfel Sunlight Theatre 2021 revine pentru iubitorii de teatru cu mai multe spectacole și cu mai multa energie din capitala europeană a culturii 2023. În total vor avea loc 18 spectacole.

Conceptul SUNLIGHT provine de la principalul element din teatru -lumina- care pune în evidență talentul artistic și concentrează atenția omului asupra actului artistic.

“Anul acesta a fost abordat în festival o perspectivă multiculturală și prezentăm publicului spectacole consacrate ale etniilor conlocuitoare zonei Banatului. Există pregătit un program variat, cât apusul soarelui de lung care cuprinde întâlniri diferite cu lumea teatrului. Biletele early bird sunt limitate”, susțin organizatorii.

 

Comentarii

comentarii