Acasă Cultura Super-concert Sonatic Timișoara, joi, la lansarea ExpanderHub

Super-concert Sonatic Timișoara, joi, la lansarea ExpanderHub

564
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană Sonatic va susține un concert la lansarea ExpanderHub – un instrument de lucru modern, dedicate oamenilor de afaceri, o abordare modern și inedita, în prima zi a lunii iulie 2021, joi, 1 iulie, de la ora 20.00 – în mediul online, pe paginile ExpanderHUB de social media.

„Am ales ca, în contextual Timișoara Capitală Europeană a Culturii, lansarea proiectului nostru să se facă printr-un concert al unei trupe din oraș. Dincolo de bucuria întâlnirii cu o muzică de calitate, ne dorim ca gestul nostru să fie un prim pas într-un demers mai amplu care constă în susținerea permanentă a trupelor din zonă, dar și de un suport susținut pentru pătrunderea acestora pe o piață la care nu au avut acces până acum”, a declarat Armin Jurca.

Accesul la concertul online este gratuit.

Trupa SONATIC

Sonatic, proiect muzical cu bazele în Timişoara, a pornit la drum în 2006 ca un proiect strict acustic. Colaborarea dintre oameni foarte diferiți între ei din punct de vedere al personalității, dar cu un punct comun, respectiv “plăcerea de a explora lumea prin muzică”, a condus la sound-ul actual al trupei.

În data de 28 Noiembrie 2014, Sonatic a lansat albumul de debut – “Sunt”, un material care a fost desemnat Best Romanian Rock Album 2014, în cadrul Maximum Rock Awards 2014.În data de 21 Aprilie 2016, formaţia Sonatic lansează albumul cu numărul doi – “Iluzii”, împreuna cu un prim single – Păpușa.

Luna Octombrie 2016, a adus Sonatic în fața unui turneu național, 7 concerte în 5 zile, în București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, iar în 20 Noiembrie 2016, Sonatic a aniversat “10 Ani”, 10 ani “Sonatici” – 10 ani de dragoste de scenă și de public.

Componenţa: Bogdan Racz – voce, chitară acustică. Mihai Berdeiu – chitară electrică. Radu Racz – chitară bas. Sorin Ghiniţă–tobe.

==

 

Comentarii

comentarii