Acasă Economic Super-târg de haine pentru toate gusturile şi buzunarele, la Centrul Regional de...

Super-târg de haine pentru toate gusturile şi buzunarele, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara

3627
DISTRIBUIȚI

Joi 5 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22, s-a deschis  un super-târg de haine pentru toate gusturile şi buzunarele, organizat de Brads for Friends, în colaborare cu CCIAT.

Aici timişorenii pot găsi 25.000 de produse la preţuri cuprinse între 35 – 120 lei: geci de iarnă, la 120 de lei, costume pentru bărbaţi la 180 lei, dar se pot achiziţiona şi separat –pantaloni sau sacou, blugi şi cămăşi la 60 lei, bluziţe pentru femei la 60 lei, rochiţe de seară lungi la 120 lei, rochiţe scurte 80 lei, haine de copii cu preţuri cuprinse între 35 -70 lei şi pantofi pentru femei la preţuri de 60 -80 lei.

“E prima oară când organizăm asemenea eveniment aici la Centru Regional de Afaceri Timişoara. Am fost şi la Oradea, dar vom merge şi în alte oraşe din România. Avem toate categoriile de haine pentru femei, bărbaţi şi copii. Săptămâna asta ne întâlnim într-un pop up store la Timișoara. Haideți să ne cunoaștem! Veți pleca cu multe haine frumoase, la prețuri foarte, foarte bune”, este mesajul lui Claudiu Pantea şi al lui Cristian Cincă, partenerii afacerii.

Programul este de joi, până duminică, 5 – 8 octombrie, între orele 11:00 – 20:00.

Comentarii

comentarii