Acasă Cultura Superconcert marca Viniloteca și FITT, de 3x mai energic, cu trupele BMJ...

Superconcert marca Viniloteca și FITT, de 3x mai energic, cu trupele BMJ Trio, AXiS și Phunk Smugglers

DISTRIBUIȚI

În sala de spectacole a Casei Tineretului din Timișoara, de pe str. Arieș 19, va avea loc, în 4 februarie, un concert marca Viniloteca și FITT, de 3x mai energic, alături de trupele BMJ Trio, AXiS și Phunk Smugglers.

Accesul va începe la ora 19:00, iar concertul, la  ora 20:00.

BMJ Trio (Big Man James): trio blues-rock inițiat de compozitorul, vocalistul și chitaristul italian Giacomo Cassoni. Trupa va performa în Timișoara piesele din ultimul său album, Step Into The Real Life, care îmbină funk, punk și jazz cu mesaje politice și sociale puternice.

AXiS: cu rădăcini fizice în orășelul sârb Kladovo și rădăcini spirituale în pământurile americane ce au dat naștere blues-ului, trioul româno-sârb învăluie blues-ul într-o aură brută, puternică și îndrăzneață, captând încă de la începuturile sale discografice (2016) sunetul primal, torid și direct al imaginației boeme.

Phunk Smugglers: proiect născut în pandemie, ce are în componență fuziunea româno-sârbă. Albumul de debut al trupei, Phunkdemic, absoarbe spiritul old skool funk, ce se împletește cu infuzii jazz și rock. Conceput în vremuri ‘de restriște’, în muzica lor veți găsi un mesaj puternic, dar și un groove molipsitor care vă va pune picioarele în mișcare.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro; în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Comentarii

comentarii