Acasă Actualitate Suporterii din Timişoara pornesc la colindat să adune bani pentru familiile copiilor...

Suporterii din Timişoara pornesc la colindat să adune bani pentru familiile copiilor implicaţi în accidentul din Petroşani. Apel pentru donare de sânge pentru Robert Călin

DISTRIBUIȚI

Suporterii echipei de fotbal din Timişoara au anunţat că vor colinda în faţa Catedralei pentru a aduna bani pe care îi vor dona familiilor copiilor implicaţi în accidentul de la Petroşani, în care şase băieţi au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni. Unul dintre copii a murit la spital. 

Cei şase copii loviţi de maşină sunt legitimaţi la clubul Jiul Petroşani.

”Pornim în Centru să colindăm pentru a strânge bani pe care să îi donăm familiilor copiilor, cu care suntem în contact. Orice sprijin este necesar în această perioadă grea”, anunţă suporterii de fotbal pe Facebook.

Ei au deschis şi conturi pentru donaţii.

Donaţii se pot face şi în conturile AST Druckeria, deschise la Raiffeisen Bank:

LEI – RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108

EUR – RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 (Swift RZBRROBU)

GBP – RO96 RZBR 0000 0600 1779 2830 (Swift RZBRROBU)

Revolut – @seretasv1h – +40723951775 – Adrian Sereţan (secretar Druckeria)

 Cei care vor dona sunt rugaţi să menţioneze ”JIUL” la descrierea tranzacţiei pentru a ajuta organizatorii să ţină evidenţa donaţiilor.  

Tot pe reţelele de socializare, mai mulţi oameni fac apel pentru donarea de sânge pentru unul dintre băieţii internaţi la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara.

”Se face apel de către familie pentru donare de sânge pentru Robert Călin. Unul dintre cei şase copii accidentaţi în Petrosani în data de 21.12.2022, pe trecerea de pietoni, are nevoie urgentă de sânge grupa A2 negativ. Se poate dona orice grupă de sânge. Este internat în Timişoara la Spitalul de copii Louis Ţurcanu. Cine poate să meargă la spital să doneze (se poate dona în orice centru din ţară), să specifice pentru Robert Călin”, se arată în mesaj.

Comentarii

comentarii