Acasă Actualitate Surpriză emoționantă pentru Concertul Caritabil de Primăvară al Corului Avocaților din Timiș

Surpriză emoționantă pentru Concertul Caritabil de Primăvară al Corului Avocaților din Timiș

DISTRIBUIȚI

Duminică, 28 mai, la ora 12, Biserica Sf. Ecaterina din Timișoara (str. Bolyai Janos 4) va găzdui un concert caritabil susținut de Corul Avocaților din Baroul Timiș, dirijat de dna Mihaela-Codruța Niculescu. Donațiile obținute în urma acestui concert vor fi direcționate pentru renovarea orgii din Domul Romano-Catolic din Timișoara.

Corul și soliștii Maria Istrate, Claudia Azgur și Paul Ciucur vor fi acompaniați de organistul Laura Leontiuc.

Concertăm de această dată pentru un scop deosebit, într-un loc deosebit. Biserica Sf. Ecaterina ne oferă un cadru primitor pentru acest concert și sper să reușim să strângem o sumă cât mai mare pentru a sprijini restaurarea orgii din Domul Romano Catolic, un instrument vechi și extrem de valoros pentru întregul oraș”, a spus Paul ciucur, inițiatorul acestui frumos proiect numit Corul Avocaților.

Organizatorii Concertului Primăverii sunt Asociația Sunetul Legii și Episcopia Romano-Catolică de Timișoara. Intrarea este liberă, iar donațiile se vor putea face direct în timpul concertului sau în contul bancar în lei RO23BTRL03601205246834XX deschis la Banca Transilvania Timișoara, beneficiar Episcopia Romano-Catolică.

 

Comentarii

comentarii