Acasă Sport Surprizele lui Marian Iancu la început de an

Surprizele lui Marian Iancu la început de an

368
DISTRIBUIȚI

Poli Timişoara a fost una dintre cele mai liniştite echipe din Liga I în ceea ce priveşte transferurile de jucători. Finalul anului trecut ne-a prezentat o conducere care nu a ieşit în evidenţă cu nicio declaraţie importantă în ceea ce priveşte eventualele veniri la Poli sau posibilele plecări din lotul timişorenilor. Nici Marian Iancu nu a mai fost la fel de siropos în declaraţii, cum ne-a obişnuit deja la finalul fiecărui an de când a preluat formaţia timişoreană.
Ultimele zile au adus noutăţi importante atât la nivelul lotului de jucători, cât şi la nivelul conducerii clubului bănăţean. Prima bombă a fost cea legată de demisia lui Marian Iancu din funcţia de director general al celor de la Poli Timişoara, motivul invocat de acesta având la bază refuzul autorităţilor locale de a vira suma de 3 milioane de lei în contul clubului pe care îl finanţează. Cu toate acestea, Marian Iancu a precizat că va rămâne în continuare preşedintele consiliului de administraţie al celor de la Poli, funcţia de director general urmând să-i revină lui Gheorghe Chivorchian, despre care finanţatorul alb-violeţilor spune că speră să aibă o relaţie mai cordială cu Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş şi să reuşească, într-un final, completarea bugetului clubului cu suma menţionată.
În ceea ce priveşte lotul de jucători, cea mai importantă noutate este transferul lui Laszlo Sepsi, fotbalist român ce a aparţinut de Benfica Lisabona. Prin transferul fotbalistului ce a mai trecut pe la Gaz Metan Mediaş sau Gloria Bistriţa, conducerea clubului speră să acopere definitiv postul de fundaş stângă. Sepsi a evoluat ultima dată în Spania, la Racing Santander, echipă la care a fost împrumutat de Benfica Lisabona. Fundaşul român are la activ 45 de jocuri în Liga I, toate pentru Gloria Bistriţa, dar şi o selecţie în prima reprezentativă de fotbal, pentru jocul amical dintre România şi Rusia, care a avut loc în anul 2007 şi a fost câştigat de prima reprezentativă a noastră cu 3-0.
Sosirea lui Sepsi la Poli pune sub semnul întrebării viitorul fraţilor Karamian la echipa bănăţeană, cei doi evitând de luni bune să semneze prelungirea contractului cu alb-violeţii. Este foarte posibil ca Poli să renunţe la cei doi, mai ales că Sabău va fi nevoit să-i dea şanse mai mari în primul „11” lui Curtean, un fotbalist pentru care Marian Iancu a scos din buzunar 1,3 milioane de euro. Pentru zilele următoare, fanii timişoreni se mai pot aştepta la cel mult două surprize, prin transferul unui atacant şi a unui mijlocaş central cu valenţe ofensive.

Comentarii

comentarii