Acasă Eveniment Suspecții jafului de la benzinăria Petrom

Suspecții jafului de la benzinăria Petrom

2057
DISTRIBUIȚI

După doar câteva ore de investigaţii, judiciariştii din Timiş au aflat cum s-a produs jaful de la benzinăria Petrom din Lugoj şi cine sunt suspecţii. Mai ales că un angajat al staţiei peco era chiar cel care  i-a ajutat pe hoţi.

Poliţia Lugoj a fost sesizată, luni dimineaţa, de Ionel Marius B., administratorul benzinăriei, espre faptul că, în noaptea de 03/04.06.2018, persoane necunoscute au pătruns în biroul staţiei, au deschis seiful cu o cheie pe care au luat-o dintr-un panou metalic, iar din interior au luat suma de 157.000 lei.

Judiciariştii au declanşat imediat cercetările, iar, în scurt timp, aveau deja primele rezultate.  Au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi au fost făcute verificări cu privire la angajaţii benzinăriei, având în vedere faptul că s-a pătruns pe o uşă de acces lăturalnică, prevazută cu sistem de închidere pe interior, s-a folosit cheia originală a seifului şi codul de acces.

Nu mică le-a fost surpriza poliţiştilor să constate că bănuielile lor se vor adeveri. În urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, a fost observat un angajat, Roberto S., care, discret, în timp ce îşi făcea de lucru în biroul în care se afla seiful, a desfăcut cu piciorul sistemul de asigurare pe interior al uşii de acces.

Angajatul benzinăriei, complice în acest caz, a fost depistat în municipiul Lugoj şi a fost dus în biroul anchetatorilor. Pus în faţa probelor, acesta şi-a recunoscut fapta şi i-a dat pe mâna judiciariştilor şi pe complici, Narcis I. şi Hevesi S.

Primul dintre ei, Narcis I., a fost depistat în Lugoj. După ce, în prima fază, a negat orice participare, acesta a recunoscut în cele din urmă. Mai mult, le-a spus poliţiştilor că o parte din bani, 100.000 de lei, este în casa surorii sale, sumă pe care poliţiştii au recuperat-o ulterior.

Participarea lui Narcis I. la jaf a constat în supravegherea locului faptei si în asigurarea mijlocului de transport folosit la jaful de la benzinăria din Lugoj.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că celălat complice, Hevesi S., se afla în zona Satu Mare, la volanul unui autoturism pe care şi-l cumpărase cu o parte din banii furaţi. Poliţiştii l-au dat în urmărire atât pe el, cât şi autoturismul care era o probă în dosar. Ulterior, a fost găsit în municipiul Oradea, cu suma de 19.000 de lei la el. Bărbatul este cel care a intrat pe uşa lăsată dezasigurată de Roberto S., cu o cagulă pe faţă şi mănuşi pe mâini şi a luat cheia seifului din locul indicat de angajatul staţiei peco. Tot de la acesta a aflat si codul de acces al seifului.

Cei trei indivizi, un autor al jafului şi cei doi complici, au fost reţinuţi, judecătorii urmând a stabili dacă vor da pe numele lor mandate de arestare pentru 30 de zile.

Comentarii

comentarii