Acasă Eveniment Suspectul crimei din Timișoara, dus la audieri. Și-a înjunghiat victima și a...

Suspectul crimei din Timișoara, dus la audieri. Și-a înjunghiat victima și a lăsat-o într-o baltă de sânge

3318
DISTRIBUIȚI

Suspectul crimei din Gara de Nord din Timișoara a fost dus, vineri dimineață, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru mandatul de arestare.

Bărbatul este acuzat că l-a înjunhiat pe tânărul de 33 de ani din Sibiu, care venise în Timișoara să își caute un loc de muncă.

Florin a fost găsit întins pe caldarâm, într-o baltă de sânge și cu o plagă înjunghiată în zona pieptului.

Cu capul plecat și vizibil deranjat de întrebările jurnaliștilor, suspectul crimei din Gara de Nord a cerut să fie lăsat în pace. Victima lui, Florin, avea 33 de ani și își căuta un loc de muncă în Timișoara.

Crima s-a petrecut acum două nopți, în Gara de Nord din Timișoara. Florin a fost găsit întins pe caldarâm, într-o baltă de sânge. Avea o plagă înjunghiată, în zona pieptului.

Se pare că victima și agresorul s-au certat inițial, în parcarea din fața gării. Ulterior, ei au mers pe un peron mult mai retras din interiorul gării, unde s-a întâmplat atacul.

Joi dimineață, în fața unui cazino din Timișoara, între sibian și alți trei indivizi a avut loc o altercație.

Lucrurile au degenerat, iar unul dintre cei trei l-a înjunghiat pe Florin cu un cuțit în zona pieptului. Agresorii l-au abandonat apoi pe tânăr într-o baltă de sânge, nu departe de linia de la care pleacă trenurile de Reșița în stația CFR Nord.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii