Acasă Actualitate Sute de imunizați în prima zi, la Maratonul Vaccinării de pe stadionul...

Sute de imunizați în prima zi, la Maratonul Vaccinării de pe stadionul CFR Timișoara

367
DISTRIBUIȚI

Marți, în prima zi, încă de dimineață așteptau zeci de persoane să se vaccineze, pe stadionul CFR Timișoara, de la ora 8.00. Până seara numărul lor a crescut și a depășit 350 la ora 19.30.

Oamenii au venit în număr mare, fiindcă vaccinarea se face fără programare pe platformă care este foarte greu de accesat.

Timp de o săptămână, în centrul de vaccinare organizat pe Stadionul CFR, pe str. Nera, nr. 4, cadrele medicale de la Spitalul Militar Timișoara vor administra 24 din 24h serul Pfizer-BioNTech oricui dorește.

Cetățenii care vor să se vaccineze se pot prezenta doar cu buletinul, fără o programare prealabilă.

De asemenea, începând de vineri, 7 mai, persoanele cu vârsta mai mare de 60 de ani se pot prezenta direct la centrele de vaccinare din țară, fără programare, pe tot parcursul zilei. Totodată, restul persoanelor care doresc să se vaccineze se pot prezenta, în același regim, fără programare, după ora 14:00, până la finalul programului, ora 20:00.

De reținut faptul că Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 (PNPV) funcționează în continuare și oferă posibilitatea programării la orice oră, în intervalul 08:00-20:00.

Comentarii

comentarii