Acasă Economic Suzuki România promite livrarea mașinilor clienților implicați în scandalul Sara Motors Timișoara

Suzuki România promite livrarea mașinilor clienților implicați în scandalul Sara Motors Timișoara

1740
DISTRIBUIȚI

Clienții păcăliți de compania RS Sara Motors SA din Timișoara, fost dealer Suzuki în România, își vor primi mașinile comandate grație eforturilor reprezentanței autohtone a mărcii.

Izbucnit la finalul lunii septembrie, scandalul care implică fostul dealer din Timişoara al al mărcii Suzuki pare a avea un final fericit pentru clienţii care reclamă plata unor avansuri pentru vehicule care nici nu au fost comandate.

La solicitarea Capital, reprezentanţa din România a Magyar Suzuki ZRT a anunţat că: „Pentru Suzuki, satisfacţia clientţlor reprezintă o prioritate translatată în valorile brandului. Deşi Suzuki nu are nicio obligaţie legală (n.n. – pentru că dealerul nu a trimis comenzile şi nici avansul încasat) către importator în executarea contractelor încheiate între SC Sara Motors SA şi clienţii săi, vom livra toate autoturismele contractate. De asemenea, vă informăm că am încheiat relaţiile contractuale cu SC Sara Motors SA la data de 30.09.2017. Regretăm situaţia creată de către SC Sara Motors SA, fost dealer autorizat Suzuki, si rămânem în continuare implicaţi în gestionarea acesteia în limitele compeţentelor legale şi comerciale de care dispunem”.

Comentarii

comentarii