Acasă Politica Tabără: „Aveam multe de făcut, vor rămâne multe proiecte neterminate”

Tabără: „Aveam multe de făcut, vor rămâne multe proiecte neterminate”

384
DISTRIBUIȚI

Sacrificat de Elena Udrea şi Anca Boagiu, fostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără, regretă că în urmă lui rămân multe proiecte neterminate. Nu le poartă însă nicio pică celor două doamne portcoalii…

 

Până marţi, numele lui Valeriu Tabără figura pe lista miniştrilor ce rămân în guvern. Tabără recunoaşte că s-a simţit întotdeauna un pic în plus la minister. La fel l-au simţit şi alţii… Din cauză că nu a privit agricultura prin prisma propriilor lui afaceri.

„Aveam multe de făcut, am investit mult în acest minister şi vor rămâne multe proiecte neterminate. Altele sunt bine puse la punct şi nu se mai poate da înapoi. Dacă se dă înapoi ajungem ca şi în 1997, când s-a renunţat la multe proiecte şi uitaţi unde am ajuns. Cel care vine după mine este un specialist, nu ştiu însă dacă are aceleaşi principii ca mine”, ne-a spus Valeriu Tabără.

Bănăţeanului i s-a reproşat de multe ori că nu a fost reprezentantul diferitelor grupări de interese din jurul agriculturii. „Eu am fost întotdeuana un pic în plus pentru că nu am fost om de afaceri, nu văd agricultura prin propriile mele afaceri, ci prin ceea ce cred eu că trebuie să reprezinte agricultura pentru România. Una dintre slăbiciunile care mi s-au reproşat a fost că nu am reprezentant anumite grupuri sau grupări de interese. Mereu am încercat să fiu reprezentantul agriculturii României, a tuturor fermierilor mari şi mici. Nu puteam rupe agricultura României de dragul intereselor”, ne-a mai spus Tabără. Acesta nu s-a gândit încă ce va face când va pleca de la minister. De un lucru este sigur: nu va candida pentru funcţia de rector la USAMVBT, cum au încercat unii să speculeze.

Comentarii

comentarii