Acasă Eveniment Tainele fotografiei nud – în dezbatere la FotoClubProArad

Tainele fotografiei nud – în dezbatere la FotoClubProArad

520
DISTRIBUIȚI

tainele foto nud aradfoto

Top modele profesioniste şi artişti fotografi din Germania, Arad, Oradea şi Timişoara, specializaţi în fotografia nud, s-au reunit timp de o săptămână, la FotoClubProArad, pentru a dezbate arta fotografiei nud, „pe viu”.

Workshop-ul organizat de clubul arădean a ajuns anul acesta la a doua ediţie şi a reunit artişti fotografi dornici să cunoască tainele realizării fotografiilor nud. Maestrul Harald Kroeher a decis să repete experienţa de anul trecut, venind anul acesta cu mai mulţi artişti din Germania. În primele zile, la workshop au participat invitaţii de peste hotare, iar sâmbătă, 16 august, a fost ziua fotografilor români – membri ai FotoClubProArad, dar şi colaboratori din Timişoara şi Oradea. A fost o zi plină pentru ei, iar modelele – două din Germania şi o arădeancă – au fost fotografiate în cele mai interesante şi inedite ipostaze.

„După workshop-ul de anul trecut, care s-a dovedit a fi o reuşită am decis să continuăm şi anul acesta cu aceeaşi temă. Maestrul german Kroher a fost foarte încântat de cele petrecute la Arad şi şi-a exprimat încă de anul trecut dorinţa de a reveni la Arad ceea ce m-a determinat şi pe mine să organizez un nou eveniment. A fost o săptămână interesantă în care cu toţii am avut de învăţat şi cu siguranţă s-au realizat numeroase fotografii reuşite. Şi pe viitor ne dorim să continuăm colaborarea dintre noi şi colegii noştri din Germania atât în ceea ce priveşte organizarea de work-shop-uri dar şi de alte evenimente în domeniu”, a explicat Nelu Scripciuc, preşedintele FotoClubProArad, organizatorul evenimentului.

Comentarii

comentarii