Acasă Eveniment Tâlhărie, live, filmată cu 4 camere, în Piaţa Libertăţii din Timişoara

Tâlhărie, live, filmată cu 4 camere, în Piaţa Libertăţii din Timişoara

637
DISTRIBUIȚI

talharieTâlhărie asupra unui bărbat, filmată live, în Piața Libertății, joi, după miezul nopţii, deşi acolo sunt mai multe camere de luat vederi. Iată ce a văzut martorul, Ştefan Cojocnean:
“Doi tineri unul mai mic de statură, celălalt mai înalt venind dinspre magazinul Bega au vrut să-i smulgă victimei de 55 ani, care venea dinspre Piața 700, prin violență pe linia de tramvai geanta pe care acesta o avea asupra lui. Acesta a țipat după ajutor, ceea ce m-a făcut să ies la geam şi să-l văd pe acesta pe caldarâm cu agresorul mai scund deasupra lui. Am țipat la aceştia şi i-am strigat de la geam unui biciclist care se apropia de ei, “PRINDE-I, prinde-i ca vin şi eu!” la care aceştia au abandonat victima fugind. Coborând am alertat polițistul local. Zona este plină de camere, deci aceştia pot fi prinşi!
Chiar şi eu am rămas uimit de tupeul acestor tineri să te tâlhărească taman în buricul târgului. INCREDIBIL, dar am fost martor şi la asta! Să fie cu inspiraţie…pentru câţi mai mulţi oameni, în mod normal la ora asta dormeam dus demult! Mă bucur că l-am putut ajută pe acest om care nu este din Timişoara. Acum după această tentativă de tâlhărie, am lacrimi şi mă bucur că am putut să-i fiu de folos acestui suflet de om şi să scape doar cu câteva vânătăi. Sunt 4 camere de luat vederi în Libertăţii, una a Poliţiei Locale, una de la Facultatea de muzică şi două la Cafeneaua verde. Ei au fugit pe Pietonală Mărăşeşti spre Pizzeria Cora unde mai este o camera de luat vederi şi una perfectă pe Spitalul Militar pentru că aceştia doi să fie identificaţi de Poliţia Naţională”, scrie Ştefan pe facebook.

Comentarii

comentarii