Acasă Eveniment Tânăr aproape leșinat, depistat de polițiștii locali pe marginea Podului Traian

Tânăr aproape leșinat, depistat de polițiștii locali pe marginea Podului Traian

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Podului Traian de la intersecția Splaiului Tudor Vladimirescu cu Bdul 16 Decembrie 1989, au observat, în jurul orei 11.00 dimineața, o persoană care stătea întinsă, în stare de semiinconștiență, pe marginea podului.

Imediat au trecut la verificarea stării de sănătate a bărbatului, precum și la identificarea acestuia, stabilind că se numește T.F., are 36 de ani și este din Timișoara.

Totodată, la efectuarea controlului corporal, s-a constatat că acesta avea asupra sa un pachet de țigări în care se aflau două plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde-oliv, susceptibile a face parte din categoria celor interzise. Când a început să își revină, acesta a declarat că ar fi găsit substanțele în parc. Bărbatul a fost condus la sediul instituției în vederea întocmirii documentelor pentru predarea cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Comentarii

comentarii