Acasă Eveniment Tânăr de 19 ani, prins cu o macetă de aproape un metru...

Tânăr de 19 ani, prins cu o macetă de aproape un metru şi un cuţit, într-un loc de joacă pentru copii din Drobeta Turnu Severin

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 19 ani este cercetat penal, după ce a fost prins în timp ce se plimba într-un parc de joacă pentru copii din Drobeta Turnu Severin, având asupra sa o macetă de aproximativ un metru lungime şi un cuţit cu lama de 30 de centimetri. Le-a spus polițiștilor ulterior că maceta a fost cumpărată de pe internet, pentru a o adăuga la colecția lui, potrivit News.ro.

”Tânăr surprins cu arme albe asupra sa, în timp ce se plimba printr-un loc de joacă. Patrula mixtă poliţist-jandarm a observat, în zona unor spaţii de joacă din Drobeta Turnu Severin, un tânăr care avea asupra sa o macetă în lungime de aproximativ un metru. Acesta a fost somat şi mobilizat, ulterior fiind condus la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor”, a transmis, marţi, Jandarmeria Română.

Tânărul a declarat că a cumpărat maceta de pe internet, pentru colecția sa

În urma verificărilor, asupra tânărului de 19 ani a fost găsit şi un cuţit cu lama de aproximativ 30 cm.

”Tânărul a declarat oamenilor legii că a comandat de pe internet maceta pentru colecţia proprie, iar cuţitul l-a folosit pentru a deschide coletul pe care îl ridicase anterior de la o staţie de livrare”, mai precizează Jandarmeria.

Tânărul este cercetat acum pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Comentarii

comentarii