Acasă Eveniment Tânăr de 20 de ani înjunghiat mortal pe stradă, într-un oraș din...

Tânăr de 20 de ani înjunghiat mortal pe stradă, într-un oraș din vestul țării. Criminalul a fost reţinut

1411
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Balșa, a fost înjunghiat pe o stradă din municipiul Orăștie, judeţul Hunedoara. Tănărul rănit a fost transportat la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva, declarând decesul. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit din cauza consumului de alcool. Criminalul a fost reținut de polițiști şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propuenrea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Marţi seara, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin apelul de urgenţă S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe strada Viitorului din municipiul Orăştie, se află o persoană înjunghiată, potrivit servuspress.ro.

Potrivit oamenilor legii, conflict dintre victimă şi agresor a fost unul spontan pe fondul consumului de alcool. Autorul crimei a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. În cursul zilei de miercuri, bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Comentarii

comentarii