Acasă Eveniment Tânăr de 20 de ani, prins cu substanțe interzise. Spune că „a...

Tânăr de 20 de ani, prins cu substanțe interzise. Spune că „a luat geaca unui amic”

DISTRIBUIȚI

În noaptea de joi spre vineri, 29 spre 30 septembrie, polițiștii locali din Timișoara au oprit doi tineri care mergeau pe biciclete pe Calea Moșniței. Pentru că au grăbit pedalarea când au văzut mașina de poliție, aceștia au dat de bănuit echipajului, astfel că au fost până la urma opriți în dreptul centrului de colectare a deșeurilor din zonă. În urma controlului, în geaca pe care o purta unul dintre cei doi au fost găsiți muguri „susceptibili de a avea proprietăți psihoactive” și un pliculeț din plastic cu „cristale incolore, tot din categoria substanțelor interzise”. Cei doi tineri au declarat că geaca aparținea, de fapt, altei persoane și că nu știau ce are în ea.

„Cei doi tineri au fost opriți în vederea identificării în apropierea centrului de colectare a deșeurilor din zonă, stabilind că se numesc P. F. de 20 de ani, cu domiciliul în localitatea Buziaș, și B.A., de 23 de ani, cu domiciliul în Timișoara. În urma controlului efectuat, polițiștii locali au depistat asupra tânărului de 20 de ani un recipient albastru care conținea 12 muguri vegetali de culoare verde-oliv, susceptibili a avea proprietăți psihoactive și un pliculeț din plastic cu cristale incolore, tot din categoria substanțelor interzise. Atât tânărul în cauză, cât și prietenul cu care se afla au declarat că au fost la o prietenă peste noapte, unde au jucat un joc de societate și că, la plecare, a luat geaca unui amic, iar în buzunarele acesteia se aflau substanțele depistate și că nu au știut nimic de ele”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Bunurile au fost reținute de polițiștii locali, fiind întocmite documentele pentru predarea acestora și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Comentarii

comentarii