Acasă Eveniment Tânăr de 20 de ani, trimis în judecată, după ce şi-a înjunghiat...

Tânăr de 20 de ani, trimis în judecată, după ce şi-a înjunghiat iubita pentru că aceasta a refuzat să aibă relaţii sexuale cu el

245
DISTRIBUIȚI

amenintat cu cutitul 620x400 19866300Un tânăr de 20 de ani a fost trimis în judecată de procurorii bihoreni, după ce şi-a înjunghiat iubita cu mai multe lovituri de cuţit deoarece aceasta a refuzat să aibă relaţii sexuale cu el. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, în vârstă de 20 de ani, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie (tentativă de omor).

“În fapt, s-a reţinut că în data de 16 august 2021, în jurul orelor 04:00, în timp ce se afla în comuna Hidişelul de Sus, satul Sîntelec, judeţul Bihor, pe fondul nervozităţii determinate de refuzul repetat al concubinei sale, L.A. în mai multe zile la rand, cu privire la întreţinerea unor relaţii sexuale, i-a aplicat acesteia, mai multe lovituri cu un cuţit în zona toracică, la nivelul regiunii deltoidiene stângi şi ale membrului superior stâng”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.  

Sursa citată menţionează că rănile suferite i-au pus în pericol viaţa victimei.

Comentarii

comentarii