Acasă Eveniment Tânăr din Timișoara, plecat din carantină, prins la volan, fără permis și...

Tânăr din Timișoara, plecat din carantină, prins la volan, fără permis și cu obiecte furate în portbagaj

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 24 de ani, din Timișoara, a fost depistat în trafic, la volanul unei mașini. Asta deși nu are permis de conducere și trebuia să stea acasă, în carantină. Mai mult, bărbatul avea și bucuri furate în portbagaj.

Un tânăr a fost reţinut de poliţiştii arădeni pentru 24 de ore după ce a fost prins conducând un autoturism, deşi nu deţine permis, iar în maşină avea obiecte care ar fi fost furate din Italia, bărbatul fiind şi amendat pentru că trebuia să stea în carantină la domiciliu.

Suspectul are 24 de ani şi este din Timişoara, iar recent a revenit din Italia, astfel că a fost pus de autorităţile de sănătate publică în carantină la domiciliu. Cu toate acestea, poliţiştii l-au prins conducând un autoturism în oraşul Chişineu-Criş, pe DN 79, deşi nu deţine nici permis.

“În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, totodată acesta având instituită asupra sa măsura carantinării la domiciliu. De asemenea, în autoturism au fost descoperite mai multe bunuri nealimentare, respectiv scule electrice, bănuite a fi sustrase din Italia”, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Bărbatul a fost amendat cu 5.000 de lei, în baza Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi răspândirea pandemiei de COVID-19. Totodată, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Chişineu-Criş cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Comentarii

comentarii