Acasă Eveniment Tânăra care s-a dezbrăcat complet și a aruncat hainele la coș în...

Tânăra care s-a dezbrăcat complet și a aruncat hainele la coș în centrul Aradului este din Timișoara

3946
DISTRIBUIȚI

O tânără care se afla pe stradă dezbrăcată, în centrul Aradului, a fost luată de poliţiştii locali pentru a fi dusă la spital, după ce a devenit agresivă. Femeia se afla în imposibilitatea de a comunica.

Polițiștii locali arădenii au fost sunați de arădeni, miercuri, 1 iulie, pentru a interveni în zona centrală, deoarece pe stradă se afla o femeie complet dezbrăcată.

La sosirea ambulanței, tânăra a devenit agresivă, pentru transportul acesteia la Unitatea Primiri Urgențe fiind necesară însoțirea împreună cu un polițist local. După recoltarea unor probe de sânge, de la UPU, polițiștii locali au secondat în continuare personalul medical și pacienta la Secția de Psihiatrie a SCJUA de pe strada Octavian Goga, reușind să o convingă să îmbrace un halat de unică folosință din dotarea ambulanței, au declarat reprezentanții Poliției Locale Arad.

Polițiștii locali au ajutat-o pe tânără să se calmeze și să înceapă colaborarea cu angajații secției, care i-au administrat vitamine, hrană și apă (femeia era foarte slabă și se afla în stare de deshidratare). Nu au reușit să afle motivele pentru care se afla în această stare, deoarece tânăra era incoerentă în declarații.

Printre lucrurile femeii s-au găsit un laptop cu accesorii, cartea de identitate a acesteia, certificatul de naștere și mai multe diplome de absolvire.

Din actele pe care le deținea, polițiștii au constatat că O.A.C., în vârstă de 30 de ani, are domiciliul în Timișoara. Tânăra a rămas internată.

Comentarii

comentarii