Acasă Eveniment Tânără depistată bronzându-se, îmbrăcată sumar, pe șalupa Poliției Locale, a revenit și...

Tânără depistată bronzându-se, îmbrăcată sumar, pe șalupa Poliției Locale, a revenit și a aruncat cu un lichid pe ambarcațiune

DISTRIBUIȚI

După ce marți seara, puțin înaintea orei 19.00, a fost surprinsă de polițiștii locali făcând plajă pe ambarcațiunea Poliției Locale acostată la cheu lângă vaporetto, în zona Catedralei Mitropolitane, tânăra din Arad a fost observată din nou, în această seară, tot în jurul orei 19.00, în apropierea șalupei instituției.

Supărată că bronzatul i-a fost întrerupt cu o seară înainte și că de această data erau mai mulți ochi în zonă, nemaiavând posibilitatea să stea la soare, femeia a aruncat cu un lichid și o lumânare asupra ambarcațiunii. Cel mai probabil lichidul era doar loțiune de plajă pentru că nu mirosea a substanță inflamabilă.

Femeia a fost observată de agentul de pază de la STPT, care își desfășoară serviciul în apropiere. Polițiștii  locali s-au deplasat imediat la fața locului și au solicitat, prin intermediul numărului de urgență 112 un echipaj al Ambulanței pentru a fi transportată din nou la Spitalul de pe Str. I. Văcărescu.

Marți seara tânăra a fost depistată pe șalupa Poliției Locale îmbrăcată sumar, incoerentă și cu substanțe ce păreau a face parte din categoria celor interzise asupra sa. Ea a fost predată la Spitalul de pe Văcărescu. 

 

Comentarii

comentarii