Acasă Eveniment Tânără motociclistă de 19 ani, în stare critică, după ce mașina din...

Tânără motociclistă de 19 ani, în stare critică, după ce mașina din față a frânat brusc pe trecere. Șoferița ar fi încercat să evite un cățel

872
DISTRIBUIȚI

O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns în stare critică la spital, după ce s-a înfipt cu motocicleta în mașina din față, care ar fi evitat un cățel pe trecerea de pietoni. Din primele informații, autoturismul a frânat brusc, iar fata nu a mai putut evita impactul.

Accidentul a avut loc în localitatea Șandra, județul Timiș, iar alarma la 112 a fost dată la 11.40.

Motociclista de 19 ani circula pe DN6, de la Timișoara spre Cenad, când, în dreptul localității Șandra, a intrat în coliziune cu un autoturism Renault Scenic, la volanul căruia se afla o tânără de 24 de ani.

În urma impactului foarte puternic, motociclista ar fi intrat cu capul în lunetă, viziera căștii s-ar fi desprins, iar bucăți din geam ar fi rănit-o pe fată în zona gâtului și a feței. Până la sosirea echipajelor de prim-ajutor, tânăra de 19 ani a fost ajutată de ceilalți șoferi.

Apoi a fost transportată în stare gravă la spital.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Comentarii

comentarii