Acasă Eveniment Tânărul de 16 ani care a tâlhărit și ucis o femeie, la...

Tânărul de 16 ani care a tâlhărit și ucis o femeie, la Timişoara, a fost arestat preventiv

2075
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 16 ani a fost arestat preventiv pentru infracţiuni de tâlhărie calificată şi omor, după ce a ucis o femeie de 38 de ani care se întorcea acasă de la serviciu, joi seara.

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, tânărul de 16 ani este acuzat de tâlhărie calificată şi omor.

”În sarcina inculpatului s-a reţinut că în seara zilei de 29.10.2020, în jurul orelor 20:00, acesta ar fi urmărit victima care se întorcea de la serviciu, iar când a ajuns-o din urmă pe str. Jean Monnet din Timişoara, într-o zonă nelocuită, ar fi atacat-o şi ar fi lovit-o cu putere în zona faţei. Când victima a căzut la pământ, inculpatul i-ar fi sustras telefonul mobil şi portmoneul, apoi ar fi sugrumat-o, suprimându-i viaţa şi ar fi abandonat-o la marginea părţii carosabile, în vegetaţie”, se arată în comunicat.   

Tânărul a fost prezentat sâmbătă, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş, cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii

comentarii