Acasă Eveniment Tânărul evadat din arestul IPJ Dolj a fost prins pe un câmp...

Tânărul evadat din arestul IPJ Dolj a fost prins pe un câmp din zona comunei Bucovăţ

DISTRIBUIȚI

Tânărul evadat, joi seară, din arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, a fost prins de poliţişti, duminică după amiază, pe un câmp din zona localităţii Bucovăţ.

Poliţiştii s-au sesizat, joi seară, cu privire la faptul că Andrei-Sorin Cruţan, de 23 de ani, din comuna Unirea, a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Tânărul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fiind adus în centru pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar.

Poliţiştii au mobilizat pentru căutarea tânărului peste 800 de efective de Poliţie de la toate structurile şi au fost instituite filtre rutiere pe raza întregului judeţ.

Evadatul fusese dat în urmărire naţională şi în consemn la frontiera de stat.

Au fost organizate echipe de căutare, periere, scotocire pe raza municipiului Craiova, oraşului Filiaşi, pe raza comunei Unirea şi comunei Moţăţei, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Dolj, Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova, poliţiştilor de la transporturi, frontieră, dar şi Poliţiei Locale Craiova, la activităţi fiind folosiţi şi câini de urmă.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare, potrivit Agerpres.

Patru poliţişti sunt cercetaţi disciplinar în acest caz şi a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înlesnirea evadării.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii