Acasă Eveniment Târg de adopții căţei, la Facultatea de Medicină Veterinară

Târg de adopții căţei, la Facultatea de Medicină Veterinară

465
DISTRIBUIȚI

adoptiicateiTimișorenii iubitori de animale sunt așteptați duminică, 26 mai, la “Târgul de adopții căței”, organizat de Asociaţia Studenţilor în Medicină Veterinară şi Asociaţia Pet Hope. Evenimentul va avea loc la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, începând cu ora 10.

 

50 de căţei scoşi la adopţie

Potențialii adoptatori vor putea alege din mai mult de 50 de căței, toți cu carnete de sănătate, microcipați, vaccinați și acolo unde permite vârsta şi sterilizați. Persoanele care au deja patrupezi în familie sunt invitate să urmărească demonstraţiile de dresaj şi sfaturile de întreţinere cosmetică oferite de Dog City Timișoara, alături de demonstrațiile atractive de călărie. “Suntem foarte bucuroși că putem aduce în atenția publicului un nou târg de adopții căței, precum și posibilitatea de a petrece o duminică deosebită. Avem în îngrijire niște căței minunați, care merită șansa unei familii”, spune Alina Văcaru, președinte Pet Hope și co-organizator al evenimentului.

Opt ore de târg…

În cadrul “Târgului de adopții căței”, organizatorii îi vor informa pe cei prezenți despre beneficiile sterilizării atât pentru animalele de companie, dar și pentru cățeii comunitari aflați pe străzile Timișoarei. Cei interesați să sprijine activitățile voluntare pentru protecția animalelor, vor putea dona hrană, bani sau alte produse pentru animale. Intrarea este gratuită, însă invitații care vin insoțiți de animalele de companie, din motive de siguranță, vor fi rugați să prezinte carnetul de sănătate al animalelor. Porțile “Târgului de adopții căței” se vor închide duminică, 26 mai, la ora 18. Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe www.pethope.ro.

Comentarii

comentarii