Acasă Actualitate Târg de Adopții, la Banat Agralim, în Pavilionul Expozițional din cadrul Universității...

Târg de Adopții, la Banat Agralim, în Pavilionul Expozițional din cadrul Universității de Științele Vieții Timișoara

DISTRIBUIȚI

Peste 50 de animale fără stăpân (din adăposturi) sunt aduse în campusul Universității de Științele Vieții Timișoara USVT și sunt oferite spre adopție, cu prilejul Banat Agralim 2023.

“Dorim să informăm cât mai multe familii despre ce înseamnă să ai grijă de animalul de companie, de ce este importantă sterilizarea și mai ales, cum trebuie să ne comportăm ca cetățeni responsabili, pentru a reduce numărul animalelor fără stăpân pe stradă”, atenționează USV.

Târgul de adopții se desfășoară în data de 20.05.2023 (sâmbătă), începând cu ora 09:00, pe Pavilionul Expozițional din cadrul Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, Calea Aradului Nr. 119, unde se va organiza și Banat Agralim.

“Dincolo de adopțiile efective, ne bucurăm să vă invităm să încercați produsele tradiționale marca USVT, produse tip grill, sandwichuri, băuturi răcoritoare, să consultați oferta educațională a Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, dar și să vizitați parcurile din campusul universității noastre. De asemenea, va invităm să vă distrați alături de cei mici la locul de joacă (kids corner, ateliere pentru copii, tobogane gonflabile), amenajat în cadrul evenimentului”, îndeamnă USV Timișoara.

Toate animăluțele oferite spre adopție prezintă carnet de sănătate, sunt vaccinate, deparazitate și, acolo unde permite vârsta, sterilizate.

Prin completarea formularului de adopție, adoptatorul se angajează să trateze cainele / pisica cu blândețe, să ii ofere zilnic hrană suficientă, apă proaspată, libertate de miscare, să ii asigure tratament medical în caz de boală sau accident, să ii asigure restul condițiilor de viață etc.

Adoptatorul va trimite donatorului poze, materiale video și informații privind starea câinelui sau a pisicii, la o perioada de maxim 30 de zile în primul an dupa adopție, iar ulterior la o perioada de maxim 90 de zile.

În caz contrar, donatorul are dreptul de a vizita neanunțat și/sau de a lua înapoi animalul dat spre adopție prin prezentul contract, fără nicio alta motivație sau anunțare prealabila.

Donatorul își rezervă dreptul să ia animalul înapoi daca în urma vizitelelor constată că sunt probleme.

În caz de încălcare a acestor convenții, adoptatorul va suferi consecintele legii 205/2004, cu modificările ulterioare.

Cont bancar pentru donații (Liga Studenților USVT) :

Titular: ASOC ORG STUDENTILOR USAB UNITED STUDENT

IBAN: RO03RZBR0000060024194564

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Acest eveniment este realizat cu sprijinul Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara.

“Mulțumim tuturor asociațiilor implicate in acest proiect: Asociația Blacky’s friends Moșnița Nouă, Adoptii de 4pezi Arad, Asociația Dog’s Hope: Animed Arad, Asociatia Dogs Center Resita,  Asociația Organizația Studenților Usab United Students si Centrul de consiliere și orientare în carieră – USVT.

Vă invităm să vizualizați pozele din cadrul ultimei ediții a Targului de Adopții (ce a avut loc în anul 2021) accesând link-urile de mai jos :

Site ASMVT – Adopții https://asmvt.ro/adoptii/. Link pagina de Facebook a evenimentului : https://www.facebook.com/AdoptacuUSVT. Link Instagram ASMVT: https://www.instagram.com/asmv_timisoara/

Comentarii

comentarii