Acasă Actualitate Târg de Crăciun de la începutul lui decembrie până la mijlocul lui...

Târg de Crăciun de la începutul lui decembrie până la mijlocul lui ianuarie, la Timișoara. Comercianții au termen o săptămână pentru a se înscrie

653
DISTRIBUIȚI

În sezonul 2021-2022, la Timișoara, Târgul de Crăciun se va desfășura de la 1 decembrie până pe 17 ianuarie, în Piața Victoriei și în Piața Libertății, dar și în spațiile adiacente: străzile Mărășești, Victor Vlad Delamarina și parcarea Modex.

Luni, 1 noiembrie, s-au deschis și înscrierile pentru comercianții care doresc să aibă un stand în cadrul târgului. Cererile și documentele necesare pot fi trimise până pe 8 noiembrie. Formularul-tip de înscriere și regulamentul târgului se pot descarca de pe pagina de facebook Casa de Cultură a Municipiului Timișoara si de pe www.primariatm.ro. Documentele se pot trimite doar online, la office@ccmt.ro.

În cadrul târgului vor putea fi prezente trei categorii de agenți economici. În prima sunt incluși cei care comercializează produse alimentare, fiind eligibili cei produse de tip fast-food, preparate la standuri și foodtruck-uri (A1), produse alimentare dulci preparate preparate la standuri și food-truck-uri (A2), produse alimentare ambalate, în căsuțe (A3), băuturi calde, în căsuțe (A4). În cea de-a doua categorie, a produselor nealimentare, pot depune cereri pentru căsuțe meșterii populari (B1), artiștii plastici (B2), creatorii de produse handmade (B3), comercianți de produse naturiste de îngrijire personală (B4) și comercianții de produse cu specific de Crăciun (B5). Ultima categorie (C) este dedicată parcului de distracții si patinoarului.

Calendarul selecției de comercianți este următorul:

  • Perioada de depunere a cererilor de înscriere la târg: 01 – 8 noiembrie 2021
  • Perioada de analiză și selecție a cererilor: 9 noiembrie 2021
  • Perioada de afișare a rezultatelor: 10 noiembrie 2021
  • Perioada de depunere a contestațiilor: 11 noiembrie 2021
  • Perioada de soluționare a contestaților: 12 noiembrie 2021
  • Afișarea rezultatelor finale: 12 noiembrie 2021
  • Perioada de încheiere a contractelor cu agenții economici selectați: 12-15 noiembrie 2021
  • Perioada de montare a căsuțelor: 18-29 noiembrie 2021

Regulament 2021 Targ de Craciun Timisoara

Cerere participare Târg de Crăciun 2021

Comentarii

comentarii