Acasă Economic Târg de Joburi pentru personalul medical din Timișoara

Târg de Joburi pentru personalul medical din Timișoara

1733
DISTRIBUIȚI

Cariere în Alb anunță începutul unui nou sezon al târgurilor de joburi din domeniul medical. Duminică 8 octombrie, zeci de recrutori vin la Timișoara cu oferte tentante de locuri de muncă pentru cadrele medicale din această zonă.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical sunt așteptați la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, pentru a se întâlni cu agențiile de recrutare, din întreaga Europă, dar și din România, care le vor pune la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să își găsească jobul potrivit.

Recrutorii caută în general medici specialiști și medici rezidenți, asistenți medicali, stomatologi, dar și îngrijitori și fizioterapeuți. Ofertele de muncă sunt în special pentru țări precum Marea Britanie, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia și Norvegia, dar și pentru România.

“Agentiile de recrutare se alătură evenimentului pentru a le oferi candidaților informațiile și detaliile corespunzătoare despre oferta lor de locuri de muncă. Fiecare nou sezon aduce noi angajatori, astfel încât fiecare dintre cei care caută un loc de muncă să găsească unul potrivit. Angajatorii doresc să întâlnească candidați bine pregătiți care doresc să se dezvolte profesional. ”,a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Târgul de Job-uri se va desfășura între orele 10:00 și 16:00, iar participarea este gratuită. Agențiile de recrutare vor sta la dispoziția candidaților pentru orice fel de întrebari, iar pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.careersinwhite.com

Comentarii

comentarii