Acasă Actualitate Târg de Nunţi la Iulius Mall Timişoara

Târg de Nunţi la Iulius Mall Timişoara

334
DISTRIBUIȚI

Domnişoarele care şi-au propus ca în 2010 să devină mirese sunt aşteptate la Iulius Mall Timişoara, în primul week-end din februarie, pentru a-şi pregăti până în cele mai mici detalii cea mai importantă şi aşteptată zi din viaţa lor.
Din dorinţa de a le oferi celor ce s-au hotărât să spună „Da” prilejul de a opta pentru cele mai bune servicii la organizarea unei nunţi de vis, Iulius Mall organizează în perioada 5 – 7 februarie 2010 cea de-a IV-a ediţie a Târgului de Nunţi.
Peste 70 de expozanţi vor pune la dispoziţia clienţilor o ofertă variată şi completă în ceea ce priveşte organizarea nunţii perfecte. Cuplurile care vor trece pragul Iulius Mall vor afla care sunt ultimele tendinţe în materie coafuri, aranjamente florale, invitaţii, torturi, restaurante, sonorizări, fotografi, cameramani, mărturii.
Pentru tinerele care încă nu şi-au găsit rochiile de mireasă şi pentru domnii care sunt în căutare de costume pentru mire vor fi prezentate ultimele colecţii în cadrul unor parade de modă. Toţi cei care îşi vor uni destinele anul acesta au posibilitatea să participe la tombola organizată pe parcursul celor 3 zile de târg, premiile oferite de firmele participante pornind de la buchete de mireasă, aranjamente florale, discount-uri substanţiale pentru diverse pachete şi până la cine romantice.
 

Comentarii

comentarii