Acasă Eveniment Târgul agricol internaţional Banat Agralim, la USAMVB Timişoara

Târgul agricol internaţional Banat Agralim, la USAMVB Timişoara

421
DISTRIBUIȚI

usamvb DSCF1218Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului (USAMVB) Timişoara, în colaborare cu Primăria Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş şi cu asociaţii profesionale de profil, va organiza Târgul Internaţional Banat Agralim, în perioada 31 mai – 2 iunie, la sediul universităţii din Calea Aradului nr. 119.

Expoziţia are un caracter internaţional, la această manifestare fiind invitate firme, societăţi comerciale şi institute de cercetări şi universităţi din ţară şi din străinătate, entităţi cu preocupări în domeniul producerii şi distribuţiei de echipamente, maşini şi instalaţii pentru agricultură, pentru producerea, procesarea şi valorificarea produselor agro-alimentare de origine vegetală şi animalieră. Vor participa firme, societăţi comerciale, institute de cercetări şi instituţii de învăţământ superior de profil din zona Banatului timişean, precum şi din Serbia şi Ungaria, la care se vor adăuga şi firme din alte ţări europene care au interese economice şi culturale în zona Banatului.

Această manifestare expoziţională îşi propune să evidenţieze progresele realizate în domeniul producerii, procesării şi valorificării produselor agro-alimentare în zona Banatului, zonă geografică şi cultural-istorică cu o semnificativă pondere şi relevantă tradiţie, la nivel naţional şi internaţional, în domeniul agriculturii.  

Comentarii

comentarii