Acasă Eveniment Târgul de Crăciun din Timișoara, magnet pentru hoți

Târgul de Crăciun din Timișoara, magnet pentru hoți

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au depistat, în seara de 9 decembrie, încă un bărbat care a încercat să fure de la căsuțele de la Târgul de Crăciun. Astfel, s-ar ajunge la trei persoane prinse după același tip de fapte, după ce zilele trecute polițiștii locali au depistat în zona centrală două persoane suspecte de comiterea infracțiunii de furt din societățile comerciale situate în Piața Victoriei.

Bărbatul prins aseară, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Motru, județul Gorj, a sustras mai multe produse de îmbrăcăminte, ornamente și obiecte de podoabă de la căsuțele de la Târgul de Crăciun amenajat în piața Victoriei. Acesta a fost identificat în baza descrierilor vânzătorilor de la târg, iar asupra sa au fost depistate și bunurile sustrase despre care a declarat că le-a furat pentru a le valorifica ulterior. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția: „ În această perioadă extrem de aglomerată, cetățenii trebuie să fie atenți la bunurile proprii, să aibă grijă la genți, portofele, obiectele cumpărate, iar reprezentanții societăților comerciale la bunurile aflate pe rafturi sau expuse spre vânzare pe tarabe, care pot fi sustrase de persoane care profită de agitația de sărbători din magazine și să anunțe imediat cum observă astfel de persoane suspecte”.

Comentarii

comentarii